Opfrissen van onze afspraken

We kunnen ons voorstellen dat het, zo vlak na de vakantie, handig is om onze schoolafspraken nog even kort te herhalen. Hieronder volgen ze:
De deuren gaan om 8.20 uur open. Kinderen worden om 8.30 uur in het lokaal verwacht. Na de middag gaan de deuren om 12.50 uur open en worden de kinderen om 13.00 uur verwacht. Om 15.15 uur is de school uit.
De kinderen die overblijven, spelen buiten op het plein bij de kerk. Zij mogen gebruik maken van het speeltuintje en de speelweide.
De kinderen die tussen de middag thuis eten, mogen om 12.50 uur gebruik maken van het speeltuintje en de speelweide.
Ouders kunnen na schooltijd, om 15.15 uur, een afspraak met de leerkracht maken. Bijvoorbeeld voor een gesprek. Korte mededelingen kunnen ook worden gemaild.